Palvelumme

Mainokset, ilmoitukset

Yksinkertaisuus on valttia mainonnassa. Se ei silti tarkoita, etteikö mainonta olisi myös luovaa, ja samalla tuloksellista.

Pienelläkin panostuksella voidaan saavuttaa hyvä huomioarvo. Tärkeintä on, että ilmoitus on hyvin suunniteltu ja toteutettu! Hyvä mainos aukeaa nopeasti lukijalle, mutta myös samalla nappaa hänet otteeseensa.

Jokaiseen mediaan parhaimmin toimiva ilmoitus: kysy meiltä printti- ja digimainonnasta!

www

Hyvä www-sivusto tekee positiivisen vaikutuksen tyylikkäällä ilmeellä, selkeällä rakenteella, kiinnostavalla sisällöllä ja hyvällä käytettävyydellä.

Autamme sinua suunnittelemaan sivuston, joka löydetään käytettävästä päätelaitteesta riippumatta, palvelee asiakkaidesi tarpeita ja tukee liiketoimintaasi. Selvitämme nykyisen sivustosi käyttäjäkokemukset, jotta uusi sivusto palvelisi yrityksesi kohderyhmiä entistä paremmin. Suunnittelemme yrityksellesi uuden sivuston, joka löydetään ja on joustavasti päivitettävissä. Olemme apunasi myös pohdittaessa sosiaalisen median roolia yrityksesi verkkoviestinnässä.

Julkaisut

Luetuimpia ovat julkaisut, joiden sisällöllä on merkitystä lukijalle.

Suunnittelemme ja tuotamme julkaisun, joka tukee yrityksesi liiketoimintaa, tavoittaa kohderyhmäsi ja puhuttelee lukijaa niin ilmeen kuin sisällön puolesta. Toteutus printtinä ja/tai diginä – mikä kulloinkin on tarkoituksenmukaista.

Sidosryhmälehdet myös Avaimet käteen –ratkaisuna. Suunnittelemme ilmeen ja sisällön, kirjoitamme jutut, hoidamme kuvaukset, taitamme sivut, valmistamme kieliversiot, valvomme painotyön, teemme e-lehden sekä hoidamme yhteydet projektin alusta loppuun asti.

Liikkuva kuva

Videot ovat yksi tämän päivän tärkeimpinä pidetyistä sisältömarkkinoinnin keinoista. Niiden avulla voit myös parantaa hakutuloksia netissä.

Liikkuvalla kuvalla on lukuisia käyttökohteita, mm. tapahtumat, markkinointi ja myyntityö, rekrytointi, kampanjat ja some-sisältö. Työasemillamme valmistuu niin pieniä kuin mittavampiakin esityksiä, henkilöhaastatteluja, projektiesittelyjä ja teknisiä 3D-animaatioita. Halutessasi hoidamme projektisi käsikirjoituksesta haastatteluihin, kuvauksiin, sisällöntuotantoon, animointiin ja editointiin.

Tutustu toteuttamiimme videoihin ja animaatioihin

Brändi

Brändi toimii asiakaskokemuksen suunnittelun perustana.

Brändin ja asiakaskokemuksen välillä on vahva yhteys. Kun yrityksesi suunnittelee, millaisen asiakaskokemuksen se haluaa tarjota asiakkailleen, sen tulisi muistuttaa itseään brändistään. Minkälaisia ominaisuuksia ja lupauksia yrityksesi brändiin on määritelty? Vastaavatko ne tavoiteltua asiakaskokemusta?

Vahva brändi on voimakas kilpailuetu. Asiakaskokemus – niin positiivinen kuin negativinen – jaetaan usein sosiaalisessa mediassa. Tämä haastaa brändin ja tarjoaa samalla mahtavia mahdollisuuksia. Kun brändi onnistuu kohtaamisessa, sillä on mahdollisuus vahvistua voittamalla ihmisiä puolelleen jaetun asiakaskokemuksen avulla.

Tarjoamme käyttöösi osaavat ihmiset ja toimivat brändityökalut, joiden avulla kiteytämme yhdessä yrityksesi brändin ja brändilupauksen sekä autamme sinua käytännön toteutuksessa!

Presentaatiot

Ota yleisö haltuun ja tee mieliin jäävä vaikutus!

Toteutamme kuhunkin tilanteeseen sopivimman presentaation käyttäen tehokkaasti hyväksi kuvaa, puhuttelevaa sisältöä, ääntä, liikettä ja interaktiivisuutta. Pääosassa on esityksesi ydinviesti, jonka jalostamme innostavaksi elämyspaketiksi jotta sinä voit tarjota yleisöllesi miellyttävän, mieleenjäävän kokemuksen.

Kuvitus

Hyvä kuva viestii organisaation brändiä, tukee viestiä ja on tyyliltään yhdenmukainen organisaation ilmeen kanssa.

Meiltä saat kuvituspalvelut valokuvauksesta, kuvankäsittelystä ja piirustuksista aina 3D-mallinnukseen. 3D- kuva esittelee kohteen havainnollisesti. Mallinnamme tuotteet ja prosessit haluamallasi tarkkuudella, jotta sinä voit markkinoida myös sellaista mikä ei aina ole katsottavissa tai valokuvattavissa.

Markkinoinnin sparraus ja kehittäminen

Sparraus on joustava tapa ladata uutta energiaa markkinointiisi. Markkinoinnin kehitysprojektin avulla laitat markkinoinnin uuteen iskuun niin, että myynti voi tehdä tulosta.

Sparraus voidaan toteuttaa nopeallakin aikataululla. Saat tukea päätöksentekoon ja näkemyksemme yrityksesi markkinoinnin suunnitteluun. Henkilökohtaisessa tapaamisessa keskitytään valitsemiisi haasteisiin. Saat uusia ideoita ja keinoja markkinoinnin tehostamiseen ja myynnin lisäämiseen.

Markkinoinnin kehitysprojekti luo edellytykset myynnin kasvulle tehokkaamman markkinoinnin avulla. Tarkoituksenmukaisten keinojen ja kanavien valinta varmistaa tavoiteltujen kohderyhmien tavoittamisen kustannustehokkaasti.

Sisällöntuotanto

Merkityksellinen sisältö kiinnostaa kohderyhmää ja on monipuolisesti hyödynnettävissä markkinoinnissa.

Ennen kuin tartumme kynään, mietimme tuottamamme sisällön todellista merkitystä kohderyhmälle sekä kohderyhmän toiveita ja aitoja tarpeita. Asiantuntijana otamme huomioon myös sen miten tuottamamme sisältö on hyödynnettävissä laajemmin, miten se tavoittaa lukijan oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja miten se vaikuttaa tavoiteltuun yrityskuvaan.

Messut ja tapahtumat

Messut ovat merkittävä panostus organisaation markkinointibudjetissa. Ne kannattaa suunnitella hyvin, jotta tapahtumasta saadaan mahdollisimman hyvät tehot irti.

Ammattitaitoisesti hoidettu näyttelytapahtuma ottaa huomioon teemat, tilojen ja kuvapintojen suunnittelun, viestinnän sekä oman messutiimin valmennuksen. Tiimistämme löytyy kokemusta ja osaamista messujen ja muiden tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta. Hoidamme valitsemasi osa-alueen tai vaikka koko paketin. Yksilöllisillä, toimivilla ideoilla ja ammattitaitoisella toteutuksella yrityksesi erottuu. Saumattomasti toimiva kokonaisuus varmistaa, että vieraat viihtyvät ja yrityksesi muistetaan.

Yritysilme

Yritysilme toimii brändisi visuaalisena viestinviejänä. Hyvin suunniteltu yritysilme luo uskottavuutta, herättää positiivisia mielikuvia ja kertoo osaltaan yrityksesi tarinaa.

Ilmeen suunnittelu voi antaa myös vahvan pohjan yrityksesi markkinointiviestinnän laajempaan kehittämiseen. Graafikoillamme on vahva kokemus logojen ja liikemerkkien suunnittelusta ja modernisoinnista. Suunnittelemme yrityksellesi myös graafiset ja visuaaliset ohjeet, joiden avulla virtaviivaistat yrityksesi tunnistettavat elementit. Ideoimme myös sloganit.

Oma BS-markkinointipäällikkö

Vuokraa yrityksesi käyttöön markkinoinnin ammattilainen tarvittavaksi ajaksi.

Tarvitseeko yrityksesi lisäresursseja markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen, mutta et halua palkata ketään juuri nyt? Oma BS-markkinointipäällikkö on joustava ja kustannustehokas ratkaisu, jonka avulla saat markkinointipäällikön palveluna kiinteään kuukausihintaan sovitun resurssoinnin mukaan.

BS-markkinointipäällikkö työskentelee toimistollasi tai etänä sovittuina ajankohtina. Hän vastaa yrityksesi markkinoinnin kehittämisestä ja toteutuksesta yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaan. Tukenaan hänellä on Brandstairsin osaajat ja työkalut.